Vent venligst henter indholdet.
  • 0 vare(r) i kurv

35 år i Afrika

Forfatter Kurt Kristensen
Sprog Dansk
Antal sider 340
Udgivelses år 2012
Indbind Paperback
Format 230x160 mm
Forlag Degnforlag
ISBN 978-87-995184-0-1

 

199,00 DKK
Inkl. moms

Kurt Kristensens erindringsbog "35 år i Afrika" består af historier, der ikke er fiktion eller fantasi. Alle de virkelige historier er uddrag fra Kurt's dagbøger.

 

Kurt fortæller om bogen:

De historier, der indgår i bogen ”35 år i Afrika”, er valgt ud blandt de mange notater, jeg har skrevet i de år, Kirsten og jeg har boet i Kenya og Uganda.

Bogen giver et indblik i forholdet mellem hverdagen og pludselige dramaer. Det har været vigtigt for os at kende realiteterne, risiciene og være parate til at møde dem uden at ødelægge vores forhold til den befolkning i det land, vi gæster.

Med bogen har jeg villet fortælle historier fra Afrika. Om Afrika. Men også om hvordan det har været at bo i Afrika i 35 år, om de udfordringer og vanskeligheder, vi har mødt som rådgivere i udviklingslande, og om de store oplevelser vi har haft."

 

Kurt Kristensen har sammen med sin kone, Kirsten Kristensen, boet i Afrika i 35 år.

 

Om Kurt Kristensen (f. 1933):

Dr. med., fhv. skoledirektør, ledende skolepsykolog, forstander for Blindeinstituttet på Refsnæs og chefrådgiver for opbygningen af tre højere læreranstalter i Afrika. Han er forfatter til en række bøger og større artikler. Har bl.a. skrevet bogen ”En undersøgelse af tre årgange skolebørn med cerebral parese” (Disputats 1972), og bogen ”Mod til at forandre” (2008), som består at en række artikler om hans opvækst og arbejde.

Degn Grafisk